Fra tanke til handling

1. Du tager kontakt til Jysk Vinduesmontering.
2. Vi kommer på besøg hos dig og gennemgår alle detaljer omkring valget af dine nye vinduer og døre.
3. Indenfor fire hverdage modtager du dit tilbud fra Jysk Vinduesmontering, hvor eventuelle rettelser kan gennemgås og justeres.
4. Når du har accepteret det fremsendte tilbud får du besøg af Jysk Vinduesmontering igen, til en afsluttende gennemgang af alle detaljer vedrørende din bestilling, samt en afsluttende opmåling af dine vinduer og døre.
5. Når bestillingen er gennemført kommer vi og monterer dine nye elementer og vi forlader dig ikke før hele monteringen er afsluttet og godkendt af dig.

Hvem er vi

Jysk Vinduesmontering ejes af 40-årige Magnus Bjerre.

Magnus Bjerre er også ejer af virksomheden Tømrermester Magnus Bjerre ApS.

Alle medarbejdere er uddannede tømrer og har mange års erfaring i montering af vinduer og døre.

Idéen stammer fra EU-rammedirektivet ”Energy Labelling Directive”, om at produkter med et stort potentiale for energibesparelser skal energimærkes. I den forbindelse drøftes vinduer, men indtil en endelig europæisk energimærkningsordning foreligger, har vi i Danmark besluttet at gå forrest.

De nye lovkrav er skrevet ind i bygningsrelementet (BR10). Det forventes desuden, at lovkravet opjusteres til B-mærkede vinduer i 2015.

Hvilket vindue skal du vælge

Valget af vinduer til dit hus eller ejendom er afgørende for husets udtryk. Derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtige design når dine vinduer og døre skal skiftes.

Hos Jysk Vinduesmontering er valget dit og du kan få leveret og monteret alle tænkelige typer af vinduer lige fra mahogni til moderne træ/alu vinduer og døre.

A-mærkede energivinduer er som minimum energineutrale. Det betyder, at vinduet lukker lige så meget varme ind, som det lukker ud, i fyringssæsonen. Et vindues konkrete energidata hænger naturligvis sammen med dets placering i forhold til solen, så regnestykket for et energineutralt vindue tager udgangspunkt i et gennemsnit, nemlig at husets vinduer er placeret 41 % mod syd, 33 % mod øst/vest, og 26 % mod nord.

Kontakt

OPLYSNINGER

+45 29 71 24 25

mail@jyskvinduesmontering.dk

​”Alle kunder har individuelle ønsker som vi er nødt til at lytte til, derfor har vi hos Jysk Vinduesmontering valgt at arbejde sammen med landets største leverandører af vinduer og døre, vi vil kunne leverer alle løsninger til den rigtige pris.” Magnus Bjerre, Indehaver

NAVIGATION

dansk vindues certificering
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.